Donaties en sponsoring

Word (financieel) partner van Plan Boom

Je kunt op vele manieren meedoen met Plan Boom. Ook financieel kun je bijdragen! Met iedere donatie (klein en groot) komen we een stap dichterbij. Je kunt bijdragen als particulier, maar ook als bedrijf kun je partner worden. Hieronder zie je de mogelijkheden.

Word donateur

Je bijdrage wordt gebruikt voor het aanschaffen, aanplanten en onderhoud van de bomen. Voor 50 euro, kunnen we 10 bomen planten en gedurende de eerste drie jaar extra verzorgen! Voor 500 euro zijn dat 100 bomen, logisch. We zijn blij met iedere bijdrage. Elke boom telt!

Ik wil doneren

Word Boompartner

Als bedrijf kun je laten zien dat je een bijdrage levert aan het klimaat door Boompartner te worden van Plan Boom. Wij gaan graag in gesprek om een overeenkomst op maat samen te stellen en te kijken welk project met jouw bijdrage uitgevoerd kan worden. In onderstaand formulier kun je aangeven in welke provincie jij graag de bomen van jouw bedrijf wilt (laten) planten. Je ontvangt in ieder geval bijgaande afbeelding om op je website te plaatsen en je krijgt deze als ‘boomschijf’ om op te hangen in je bedrijf.

Ik wil Boompartner worden