Plan Boom Utrecht – Gemeenten

Organiseer een bomenactie in jouw gemeente

Plan Boom wil 600.000 extra bomen planten in de provincie Utrecht: in tuinen en parken, op scholen en bedrijventerreinen en bij boeren op het erf. We werken hiervoor ook samen met gemeenten die een bomenactie in hun gemeente uit willen voeren. Deze projecten zijn op maat en zetten we op in overleg met de gemeente. Lees hieronder meer over de mogelijkheden! 

Met Plan Boom willen we zo veel mogelijk inheemse boompjes planten in de provincie Utrecht. Via dit project zouden we ook in jouw gemeente inheemse bomen willen planten. Hiermee wordt de gemeente niet alleen groener, het is ook een mooie manier om direct CO2 te compenseren. We werken hiervoor met lokale initiatieven die financiële ondersteuning kunnen gebruiken bij de aanplant van boompjes, of delen boompjes uit aan bewoners voor in hun tuin. Meer informatie over de mogelijkheden vind je in deze menukaart.

Deze gemeenten gingen je voor!
In deze Utrechtse gemeenten hebben we vanuit Plan Boom al mooie acties uit mogen voeren. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

Gemeente Baarn
Gemeente Houten
Gemeente Utrechtse Heuvelrug                    
Gemeente Nieuwegein

Wil je meer weten? Neem contact op met Alies of Isabel!