RDI viert groei organisatie met het planten van bomen

RDI viert groei organisatie met het planten van bomen

Je groeiende organisatie vieren door samen met collega’s bomen te planten: dat kan via Plan Boom! Onlangs zijn er 900 boompjes de grond in gegaan bij Tuinpark Laakzijde in Amersfoort, dankzij een donatie van Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI). De plantactie was in het kader van hun groeiende organisatie. 

24 januari 2023

Rijksinspectie Digitale Infrastructuur
De boompjes zijn geplant ter viering van de groei van de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur. De RDI groeit door toenemende vraag naar een (digitaal) veilig verbonden Nederland. Een veilige digitale wereld is ook direct verbonden aan een veilige fysieke wereld. Een veilige wereld waarin groei op maatschappelijk verantwoorde wijze plaatsvindt. Daarom leveren zij een groene bijdrage aan de duurzaamheid van de stad Amersfoort waar RDI kantoor houdt. De bomen werden vandaag geplant met hulp van het personeel van RDI in het voedselbos Laakzijde.

Tuinpark Laakzijde
In Vathorst Noord zijn verschillende organisaties actief met moestuinen, stadslandbouw, een voedselbos en een zorgboerderij. Samen vormen zij Tuinpark Laakzijde. Het park staat open voor iedereen om te bezoeken, mee te werken of te leren over voedselproductie. Door op een milieuvriendelijke manier te werken met respect voor de natuur, dragen de deelnemers bij aan een grotere biodiversiteit. Ze hebben ze rondom het tuinpark al heggen geplant, waarin vogels bescherming en voedsel kunnen vinden.

Meedoen
Wil je met jouw bedrijf ook meedoen? Bijvoorbeeld met een leuke actie voor je klanten, of door je medewerkers te belonen met een boompjespakket, of op een personeelsdag gezamenlijk bomen te planten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zorgen voor een geschikte locatie, vrijwilligers en een leuk evenement. Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar Isabel Kruisheer via i.kruisheer@nmu.nl.