Meedoen

Doe mee met Plan Boom!

We zijn ontzettend blij dat we 10 miljoen bomen in Nederland kunnen gaan planten. Daar hebben we iedereen bij nodig. Ook jij kunt helpen om je eigen omgeving groener en gezonder te maken.

Vrijwilligers

Wil je de handen uit de mouwen steken en meehelpen? Wil je helpen bomen te planten, heb je een locatie op het oog in je eigen omgeving? Individueel of in groepsverband? Meld je dan bij onze partner LandschappenNL. Zij helpen je graag verder.

Initiatief

Wil je zelf een plantactie organiseren of heb je een locatie op het oog in je eigen omgeving? Vertel ons over je plannen en geef aan wat je nodig hebt om je plan te realiseren.

Meld je aan als initiatief

Bedrijven

Als bedrijf kun je ook meehelpen Nederland groener en gezonder te maken. Bijvoorbeeld met financiële of materiële ondersteuning van een plantactie van Plan Boom in de buurt. Of door ruimte te creëren voor bomen op het bedrijventerrein. Geïnteresseerd? Geef het aan ons door, dan nemen we contact met je op!

Meld je aan als bedrijf

Gemeente

Heb je als gemeente ambities om bomen te planten? Plan Boom kan je daarbij helpen. Bijvoorbeeld door omwonenden te betrekken, een plantactie te organiseren en afspraken te maken over het beheer. Neem gerust contact met ons op.

Meld je aan als gemeente

Wil je op de hoogte blijven van Plan Boom?

Meld je aan voor de Nieuwsbrief