Plant een minibos samen met je collega’s

Plant een minibos met collega’s

Plan Boom wil 600.000 extra bomen planten in de provincie Utrecht: in tuinen en bermen, op scholen en in parken, op bedrijventerreinen en bij boeren op het erf. We werken hiervoor onder andere samen met bedrijven en organisaties die een eigen minibos willen planten. Plan Boom zorgt voor de locatie en de bomen en helpt er een mooie teamdag van te maken. Lees hieronder hoe het werkt! 

Samen met je collega’s kun je bijdragen aan meer bomen in de buurt. Plan Boom kent locaties door heel de Nederland. Samen zoeken we een geschikte locatie voor jouw organisatie en bepalen we het aantal bomen. Om er een echt minibos van te maken en het goed te kunnen organiseren beginnen we bij 500 bomen. Je beslist zelf of je de bomen laat aanplanten of dat je dit met collega’s wilt doen, bijvoorbeeld als teamdag. Voor de bomen vragen we een kleine financiële bijdrage.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Alies van den Berg.

Ik heb interesse

De locaties

Benieuwd naar waar de boompjes geplant worden? Hieronder zie je een overzicht van een aantal plekken in de provincie Utrecht waar we bomen kunnen planten. Klik op de afbeeldingen om meer te lezen over de locaties.

 

Ecologisch eiland in Houten
Natuurontwikkeling in Woudenberg

 

 

 

 

 

 

 

 

Agroforestry in Montfoort
Agroforestry in Montfoort

 

 

 

 

 

 

 

 

Voedselbos Lopik

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom meedoen:

  • Jouw organisatie maakt een eigen minibos. (Hoeveel organisaties kunnen dat zeggen?)
  • Je kan er een mooie teamdag van maken met collega’s.
  • PlanBoom neemt een groot deel van het regelwerk voor haar rekening.
  • Jouw organisatie draagt bij aan de aanplant van 600.000 extra bomen in de Provincie Utrecht (en dus meer biodiversiteit en minder CO2 in de lucht).

Verschillende bedrijven gingen je al voor. Bekijk het hier.

We vertellen je graag mee over de mogelijkheden.