18 maart Boomfeestdag

9 maart 2020

Op 18 maart is het Boomfeestdag. Doel is om die dag een nationaal record van 500.000 bomen vestigen. Doe je mee? Meld dan je plantactie op https://www.boomfeestdag.nl.

Waar en met wie vestigen we het Nationaal Boomplantrecord?

Overal waar ruimte voor een boom is, wordt er geplant: op schoolpleinen, industrieterreinen, in wijken, buurten, weilanden, bossen, parken, langs (rijks/provinciale/water)wegen, bij verzorgingshuizen, ziekenhuizen, maar ook in particuliere tuinen of op balkons.

Om al die bomen te planten is er veel hulp nodig van jong tot oud! Iedereen kan zich aanmelden! Koop en plant jij ook bomen voor dit record? Meld je dan aan via bovenstaande oranje button.

Boomfeestdag en Plan Boom

De organisatie van de Boomfeestdag staat op zichzelf. Dat neemt niet weg dat we het doel natuurlijk van harte onderschrijven. Wil je nog meer doen om bomen geplant te krijgen in Nederland? Dan kun je terecht bij Plan Boom. Wij zijn namelijk op zoek naar grond en handjes om samen de komende vier jaar 10 miljoen bomen te planten! Goed voor het klimaat en het maakt Nederland mooier, groener, frisser en gezonder. Belangstelling? Kijk dan snel op de pagina meedoen.