500 extra bomen voor Telers van de Put

500 extra bomen voor Telers van de Put

Copijn heeft dankzij het KF Hein Fonds 500 boompjes gedoneerd aan Plan Boom. Deze bomen zijn op 3 december 2022 geplant bij Telers van de Put, een kleinschalige boerderij in Wijk bij Duurstede. Maud en Felix produceren hier op een natuur inclusieve manier voedsel. Langs het perceel waar de koeien grazen staat nu een biodiverse haag als natuurlijke afscheiding. Deze donatie is een prachtige manier om als bedrijf concreet bij te dragen aan een groenere provincie!

11 januari 2023

Boompjes geplant in Wijk bij Duurstede
De 500 boompjes zijn geplant bij Telers van de Put, een plek waar plantaardig en dierlijk voedsel wordt geproduceerd. In de moestuin worden biologische groente, kruiden en bloemen geteeld en de koeien, kippen en varkens spelen een belangrijke rol om de kringloop van het bedrijf rond te maken.

Ook met jouw onderneming Plan Boom sponsoren?
Wil je met jouw bedrijf ook meedoen? Bijvoorbeeld met een leuke actie voor je klanten, of door je medewerkers te belonen met een boompjespakket, of op een personeelsdag gezamenlijk bomen te planten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zorgen voor een geschikte locatie, vrijwilligers en een leuk evenement.