Actie gemeente Houten: boompjespakket met 50% korting

Boompjesactie gemeente Houten

De Natuur en Milieufederatie Utrecht organiseert voor de gemeente Houten een speciale actie voor haar inwoners om boompjes te planten in de eigen tuin! Zo kan het Boompjes voor beginners-pakket van Plan Boom met drie inheemse boompjes nu tijdelijk met 50% korting besteld worden. De pakketten zijn gemakkelijk online te bestellen, worden gratis thuis bezorgd en worden geleverd met een handige plantinstructie. Voor bewoners met meer ruimte in de tuin zijn er ook grotere laag- en halfstam appelbomen. Zo kan iedereen, ook mensen zonder groene vingers, mee helpen om Nederland groener, mooier en gezonder te maken.

8 februari 2022

Projectleider Plan Boom Max Zevenbergen: “Voor de pakketten hebben we gekozen voor de Veldesdoorn, Sporkehout en de Gele kornoelje. Inheemse soorten, die het met hun kleur en vruchten goed doen in iedere (stads)tuin. Door de bloemen, bessen en zaadjes zijn ook de bijen, vlinders en vogels er dol op.”

Boompjespakketten en fruitbomen
Voor deze speciale actie van de gemeente Houten kost een Boompjes voor beginners-pakket nu tijdelijk maar €12,50. Mocht je aan één boompje genoeg hebben, dan kun je het pakket natuurlijk samen met de buren, vrienden of familie aanvragen! Voor de grotere tuinen zijn er appelbomen beschikbaar, zowel laagstam (nu voor €12,25) en halfstam (nu voor €17,50). Denk er wel aan dat de boompjes na ontvangst zo snel mogelijk de grond in moeten, anders drogen de wortels uit. De boompjespakketten kunnen besteld worden tot en met 11 maart, de fruitboompjes tot en met 25 februari (zolang de voorraad strekt, dus wacht niet te lang).

De boompakketten en fruitbomen kunnen besteld worden via www.planboom.nl/houten. De boompakketten worden gratis thuisbezorgd en de fruitbomen worden in de ochtend van 5 maart 2022 uitgedeeld bij het NME centrum in Houten. Meer informatie hierover ontvangt u in een bevestigingsmail na bestelling.

Tags: