Fotoreportage ontvangers boompjespakket

4 januari 2021

Ontvangers Boompjes-pakketten sturen foto’s

Onze campagne Boompjes voor Beginners draait volop en de eerste uitlevering met boompjespakketten is kort voor de kerst gedaan. We vroegen de ontvangers om foto’s te sturen en dat heeft een heel aantal mensen gedaan. Hartelijk dank voor jullie foto’s: Stephanie en Islay Bosma, Ida van Donkersgoed, Jaap van Peperstraten, Janne Opmeer, Margot Peeters-Zijlmans, Mo en Eric van Hal en Paul Smeets. Het is superleuk om te zo te ervaren dat we echt met elkaar werken aan ons mooie doel om in heel Nederland 10 miljoen bomen te planten. Alle bomen en boompjes dragen daar aan bij!

Al meer dan 500 pakketten bezorgd

In totaal zijn er in december ruim 500 pakketten afgeleverd. Het merendeel van de mensen bestelden een pakket met 3 boompjes voor eigen tuin. De mensen die een pakket bestelden met 1 boompje voor eigen tuin, hebben 2 boompjes gedoneerd aan Plan Boom. Die boompjes gaan we straks op een mooie locatie ergens in Nederland planten. Daarover later meer.

Volgende uitleverronde eind januari

De pakketten kunnen nog steeds worden besteld. De volgende uitleverronde zal ongeveer eind januari zijn en ook deze keer pakken de clienten van Zorgboerderij de Groene Boerderij de pakketten weer in. In de eerste ronde zaten nog een paar leerpuntjes. Zo was niet duidelijk welke boom welk soort was. Dat gaan we uiteraard aanpassen. Op de website staat inmiddels een document met uitleg hierover.

Wil je meedoen? Bestel dan je pakket met Mispel, Gele Kornoelje en Vlier of één van deze soorten.

Boompjespakket bestellen

 

 

Tags: