HIER opgewekt viert 10-jarig jubileum met plantactie

HIER opgewekt viert 10-jarig jubileum met plantactie

Begin november hebben de initiatiefnemers van Ons Dorpje Overeind samen met Greenchoice meer dan 700 bomen geplant! Om het 10-jarig jubileum van HIER opgewekt te vieren, wilde Greenchoice een donatie doen aan een groen initiatief in de provincie. Vanuit Plan Boom konden we ze koppelen aan Ons Dorpje Overeind. Ons Dorpje Overeind, een educatief voedselbos in wording, is enorm blij met de eerste boompjes!

14 december 2022

Eetbare bostuin helpt klimaat
In het kader van Nationale Klimaatweek hielpen medewerkers van Greenchoice en HIER Klimaatbureau om de eerste bomen en struiken te planten in het voedselbos. Het voedselbos zal worden gebruikt voor duurzame landbouw en heeft een educatieve functie voor de omgeving. Voedselbossen houden CO2 vast en zorgen ervoor dat Nederland letterlijk groener wordt. Bekijk de foto’s voor een indruk van de plantactie.

Ook met jouw onderneming Plan Boom sponsoren?
Wil je met jouw bedrijf ook meedoen? Bijvoorbeeld met een leuke actie voor je klanten, of door je medewerkers te belonen met een boompjespakket, of op een personeelsdag gezamenlijk bomen te planten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zorgen voor een geschikte locatie, vrijwilligers en een leuk evenement.

Tags: