Ook Den Haag trapt af met Plan Boom

5 januari 2021

Blije winnaars bij aftrap Plan Boom in Den Haag

Blije winnaars bij aftrap project Plan Boom

Ook in Den Haag is Plan Boom een feit. Onze partner Duurzaam Den Haag organiseerde samen met Tuincentrum Ockenburg de actie ‘win-een-appelboom’ om de aftrap van het project Plan Boom te vieren. Tientallen bewoners hadden wel trek in zo’n lekkere appelboom en gaven zich op. Dertig dorstige bewoners kregen uiteindelijk bericht dat ze een boompje hadden gewonnen.

Kerstmannen op pad

Zaterdag 12 december was het dan zover. Kerstmannen Edwin en Gerrit van Duurzaam Den Haag gingen vroeg op pad om door héél Den Haag bomen te bezorgen. De eerste 15 gelukkige winnaars kregen de bomen die zaterdag thuis bezorgd, waar de boompjes werden afgeleverd en vaak meteen geplant. Onder de winnaars waren bewoners met tuinen, scholen en een verzorgingshuis. De andere winnaars krijgen in januari (na de lockdown) ook hun bomen bezorgd en krijgen hulp met planten.

Kerstmannen Edwin en Gerrit aan het werk

Duurzaam Den Haag voert samen met de Gemeente Den Haag het project Plan Boom uit in Den Haag. Geinteresseerd in de acties in Den Haag. Houd dan de website en social media kanalen van Duurzaam Den Haag in de gaten.

 

Tags: