Vacature meeloopstage voor HBO-student Communicatie

15 juli 2021

Vacature meeloopstage voor HBO-student Communicatie voor project Plan Boom

Ben jij een aanpakker en wil je graag aan de slag met de website, nieuwsbrieven en social media? Dan hebben wij wellicht een leuke stageplek voor je!

Wat zoeken wij?

Wij zoeken voor ons project Plan Boom een stagiaire die het leuk vindt om content te creëren. Je maakt teksten en verhalen voor de nieuwsbrief, website en social media. Je haalt hiervoor informatie op bij partners, schrijft zelf en plaatst deze op de kanalen. Ook help je mee met het beantwoorden van vragen van inwoners.  die geliked en gedeeld worden op Facebook en Twitter. Je werkt samen met de landelijke coördinator communicatie van Plan Boom.

Wat is Plan Boom?

Met Plan Boom gaan in vier jaar tijd 10 miljoen bomen planten in heel Nederland. Dit doen we samen met inwoners, gemeenten en bedrijven. Plan Boom is een landelijk project. In het project wordt samengewerkt met verschillende partners zoals LandschappenNL, Stichting wAarde, Stedelijke Milieucentra, LSA Bewoners en Trees for All. Natuur en Milieu Gelderland verzorgt landelijk de communicatie voor dit project.

Wat bieden wij?

Een afwisselende full time meeloopstage voor een derdejaars HBO-student communicatie. Je wordt begeleid door een opgeleide communicatieprofessional. Je werkt landelijk samen met allerlei partners in het project Plan Boom. Je standplaats is Arnhem. Als de corona-maatregelen nog van kracht zijn, werken we vanuit huis. Dit vraagt om behoorlijke zelfstandigheid.

Wie zijn wij?

Mooie en duurzame provincies, daar zetten de Natuur en Milieufederaties zich voor in. Provincies met een schoon milieu, een rijke natuur en een mooi landschap. Voor nu en de generaties na ons. www.natuurenmilieufederaties.nl

Meer informatie over de vacature

Marieke Gorkink, coördinator communicatie, m.gorkink@natuurenmilieugelderland.nl 06 10828694

 

Download de vacature