Welkom Nienke!

4 november 2022

Welkom Nienke!

Vanaf 1 november heeft Nienke Schuil het stokje overgenomen van Max Zevenbergen. Nienke is daarmee de nieuwe landelijk projectleider van Plan Boom. Nienke stelt zich graag even voor.

Nu als landelijk projectleider

Nienke: “Ik werk sinds mei 2020 bij de Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland in de rol van Regisseur Ruimtelijke Ontwikkeling, Landschap en Natuur. Vanuit deze rol ben ik verantwoordelijk voor het signaleren en analyseren van (beleids)ontwikkelingen op het gebied van ruimtelijke ontwikkelingen, natuur en landschap. Sinds 2021 ben ik betrokken bij het project Plan Boom als projectleider voor de provincie Zuid-Holland en nu dus ook als landelijk projectleider.

Bewust maken

Mijn persoonlijke missie is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het belang van duurzaamheid, een mooie natuur en een schone leefomgeving. Daarom zit ik erg op mijn plek bij de Natuur en Milieufederatie en past dit ook feilloos bij mijn nieuwe rol als landelijk projectleider van Plan Boom. Ik heb veel zin in om met mijn collega’s in de provincies, onze samenwerkende partners, inwoners, overheden en bedrijven aan de slag te gaan en samen heel veel bomen te planten. We hebben nog een flinke uitdaging te gaan om ons doel om 10 miljoen bomen te planten te realiseren. Daar zet ik graag samen met jullie mijn schouders onder!

Tags: