Plan Boom Utrecht – Bedrijven

Plant een minibos met collega’s

Plan Boom wil 600.000 extra bomen planten in de provincie Utrecht: in tuinen en parken, op scholen en bedrijventerreinen en bij boeren op het erf. We werken ook samen met bedrijven en organisaties die een eigen minibos willen planten. Plan Boom zorgt voor de locatie en de bomen. Lees hieronder hoe het werkt! 

Samen met je collega’s kun je bijdragen aan meer bomen in de buurt. Plan Boom kent locaties door heel de Nederland. Samen zoeken we een geschikte locatie voor jouw organisatie en bepalen we het aantal bomen. Je beslist zelf of je de bomen laat aanplanten of dat je dit met collega’s wilt doen, bijvoorbeeld als teamdag. Voor de bomen vragen we een kleine financiële bijdrage. Zo ontstaat jouw eigen minibos.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Alies van den Berg.

Ik heb interesse

Waarom meedoen:

  • Jouw organisatie maakt een eigen minibos. (Hoeveel organisaties kunnen dat zeggen?)
  • Je kunt er een mooie teamdag van maken met collega’s.
  • Plan Boom regel de locatie en de bomen voor je.
  • Jouw organisatie draagt bij aan de aanplant van 600.000 extra bomen in de provincie Utrecht (en dus aan meer biodiversiteit en minder CO2 in de lucht).

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op met Alies of Isabel, of klik op de knop hierboven.

De locaties

Benieuwd naar waar de bomen geplant worden? Hieronder zie je een aantal plekken in de provincie Utrecht die nu beschikbaar zijn. Klik op de afbeeldingen om meer te lezen over de locaties.

Eerdere plantacties: zij gingen je voor!

Donatie van Kok Wooncenter
Donatie van Greenchoice
Donatie van Copijn
Donatie van RDI
Donatie Le Guess Who?